Preloader image Preloader image

Koronavirus

18.03.2020 in blogg

Vi prøver å holde hjulene i gang i denne merkelige situasjonene vi er i nå. Vi har åpent verksted men tar alle forhåndsregler og råd fra myndighetene. Det er mye uvisshet i tiden fremover og vi kan bare ta en dag av gangen nå, alle sammen.

Om du vurderer å trekke om møbler så send oss gjerne spørsmål og evnt bilder på mail.

 

Ta vare på hverandre!

Naturhistorisk Museum åpner dørene.

18.11.2019 in blogg
Nå har Naturhistorisk Museum for publikum. Den utrolig flotte Tårnsalen som har stått avstengt over langre tid, har blitt pusset opp og ser nå helt magisk ut.
Dette bygget fra 1860 tallet er landets eldste museum. Vi har vært så heldig å få vært med på siste “touchen” av møbler slik at alt er tip top før åpningen.

Norges største bilmesse

03.11.2017 in blogg

Norges største bilmesse finner sted denne helgen 3 – 5 november 2017.  Straume Idrettspark på Sotra. Dette blir årets happening.

Synes du bilinteriør i dagens biler ikke er så spennende? På messen kan du få nye ideer til hvordan du vil ha bilinteriøret og få det trukket om her hos oss på  Skinnverkstedet  Få akkurat den designen du vil ha.

Se vår Instagram og Facebook for flere bilder av jobber vi har gjort.

bilinteriør

Alfa Romeo 2000 GTV

 

Symesterskapet

21.09.2017 in blogg

Atter engang har vi symesterskap her på huset. Symesterskapet 2017 er nå inne i sin tredje sesong, og like populært. Hold deg oppdater på NRKs Facebookside

Håper denne gang at NRK velger å fortelle mer om den interessante historien til bygget, gamle Pedek fabrikken, eller Petersen & Dekke Tricotagefabrik som navnet kommer fra.

Symesterskapet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her finner du dyktige amatørsyere i landet til ny sesong av Symesterskapet. 10 deltakere skal kjempe med saks, stoff og symaskin. To kvalifiserte dommere vurderer i hver episode hvem som går videre, og hvem som må dra hjem.

Det morsomme er at forretninger som selger symaskiner opplever en enorm etterspørsel etter symaskiner. Folk som ikke har sydd på mange år, eller aldri har sydd før, også barn og unge, lar seg inspirere av serien.

Har du gått glipp av tidligere episoder av Symesterskapet kan du se det igjen på NRK

Symesterskapet 2017

Gjengen i symesterskapet

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi har masse skinnrester til kreative mennesker som liker å sy. Skinn kan brukes til så mye som f.eks vesker, såler til tovete tøffler, lapper på albu og knær, peispustere osv. Det er igrunn kun fantasien som setter grenser.

Vi har levert lær og skinn til Anno, som har blitt brukt til skinnpunger for penger, lærbøtter og skinn til den digre peispusteren på verkstedet hos smeden.

Liker du å sy dukker som Tilda har vi masse vatt til å stappe dukken med. Bare ta kontakt på post@skinnverkstedet.no så kan vi sende.

 

Sykkel VM i Bergen2017

20.09.2017 in blogg

Sykkel VM i Bergen2017 startet med nydelig vær og kommer til å bli en begivenhet man sent vil glemme. Vi klarte akkurat å komme oss inn til sentrum på et renseoppdrag med bil og utstyr. På nettsiden her kan du se program over når byen er stengt og hvor.

Det har i denne forbindelsen blitt lagt ny asfalt rundt om i sentrum. Dette har folk dratt med seg på skoene inn i div restauranter og barer og dermed satt stygge merker i gulv og tepper. Møbel & Teppeservice to your rescue! Ring oss og vi kommer på en uforpliktende besiktigelse.

Sykkel VM i Bergen2017

Sykkel VM i Bergen2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Viste du at vi renser hos private i Bergen og omegn? Også for bedrifter og hoteller. I de fleste tilfeller reiser vi dit hvor møblene er og utfører rensen. Unntaket er løse tepper som renses på vårt verksted på Paradis utenfor Bergen, eller hvis det er mindre antall møbler eller løse puter som enkelt kan fraktes så blir det rimeligere å levere de til rens hos oss. Vi kan også ordne med henting og levering hvis det er behov for det.