Preloader image Preloader image

Reparasjon av bilseter og bilinteriør.

 

Skinnseter i bil er blant det skinnet som får de tøffeste påkjenningene. Det er også den overflaten i bilen som er vanskeligst å vedlikeholde. Asfaltstøv, fuktighet, sterkt sollys og sterk varme gjør at skinnsetene edles og slites fortere enn alle andre overflater i bilen.

Bilinteriør

Vår bilpleiepakke inneholder alt du trenger for å vedlikeholde bilinteriør i lær, med unntak av nubuck og semsket skinn.

Dersom du har bilseter eller annet bilinteriør som allerede er slitt, kan vi også hjelpe deg. På vårt verksted i Bergen, farger skinn som er falmet eller misfarget, reparerer smårifter, ødelagte varmetråder og skifter sammensunket skumplast. Dersom noen deler er for slitt til å repareres, kan vi skifte ut den delen. Da vil skinnet selvsagt bli farget slik at det matcher resten av interiøret. Ofte er det skai på sidene av setet og dette har lett for å sprekke opp. Vi finner da en farge som passer og bytter ut

 

bilinteriør, skinnseter

Cuda med sort og metallic-farget oransje skinnseter

Hvorfor godta de kjedelige fargene og uttrykket som bilfabrikkene bruker når de designer bilinteriør? De er laget for å være mest mulig nøytrale for folk flest og bilene kommer ofte med sort og grått interiør, kanskje marineblå for å være litt sprek. Dette ser lite inspirerende og kjedelig ut.  La heller bilen reflektere individualiteten din, her er mye man kan gjøre for å piffe opp et bilinteriør.

Vi kan trekke om hele bilinteriøret. Da kan du bestemme skinntype og farge selv. Vi trekker om de fleste bil modeller i omtrent alt du vil ha, både skinn, stoff, skai, alcantara eller kombinasjon. Bare fantasien (og kanskje prisen) setter grensen. Kontakt oss for prisforespørsel og send gjerne med bilder av interiøret.

 

Vi ettermonterer også setevarmer i bilsetene. Mange bruktimporterte biler har ikke varme i setene og når de kjøres her i kalde Norge er det noe som øker trivsel og faktisk gjør bilen lettsolg i ettertid.

 

Eksempler på reparasjon av bilseter som vi har utført.

bilinteriør, skinnseter, skinninteriør

Maserati interiør

bilinteriør, bilsete

Før

Bilinteriør, bilsete

Etter

På første bilde fra venstre har vi trukket om et utslitt, gammelt bilsete med røde pyntestikninger.
På de 2 andre bildene ser du reparasjon og omtrekking av et ødelagt bilsete

 

 

bilinteriør skinnseter skinninteriør

En typisk slitasje som oppstår på førersiden hvor man går inn og ut av bilen. Her må de slitte delene skifte ut med nytt skinn. Stolen må ut av bilen, trekket må av, det gamle sprettes av og nytt skinn blir sydd med vår kraftige symaskin.

Det er vanskelig å si nøyaktig pris på en slik reparasjon, da det finnes så mange ulike års- og bilmodeller, men stikk innom oss på verkstedet i Bergen eller send oss en mail og bilde av bilen og interiøret så skal vi se om kan vi hjelpe deg.  Så kontakt oss for pristilbud her.

 

 

ratt, omtrekk av bilratt

 

 

 

 

 

 

dørpanel, bildørIkke bare bilsetene men også bilratt og dørpanel kan trekkes om i matchende materiale.

 

 

 

 

 

Sjekk våre Facebooksider for flere bilder

Klikk på logo for Hjem