Preloader image Preloader image

Om Skinnverkstedet

Skinnverkstedet

Hos Skinnverkstedet

Ved Skinnverkstedet AS har vi over 40 års erfaring med vedlikehold og reparasjon av skinnmøbler, samt omtrekking av bilinteriør og møbler i skinn og stoff.

I 2020 begynte vi med gardinsøm for prosjektmarkedet, da vi hadde mulighet til å overta J.E.S Interiørsøm AS med maskiner og ansatte. Disse har mange års erfaring med gardinsøm og har stor kunnskap på dette feltet.

Vi holder til i Bergen, i Pedek fabrikken på Hop hos tidligere K.Lien, nå Dalseid & Fløysand. I etasjen over oss holder Berle Taburetten til. Vi trives veldig godt her med fantastisk utsikt og gode naboer. Her er enkelt å komme til med bil for levering. Kontakt oss her.

Hos oss finner du altså fem personer som er lidenskapelig opptatt av det vi driver med. Dersom det er behov for det, hjelper vi deg gjerne med å prioritere hva som skal gjøres av rens og omtrekk, slik at dere holder dere til faste budsjetter. For bedrifter tilbyr vi serviceavtaler på vedlikehold av møbler og vi utfører også rens og impregnering av stoffmøbler.

Skinnverkstedets historie

Firmaet ble startet av Frank Larsen, som i mange år hadde jobbet med skadebegrensing på skinnmøbler. Han var lei av at de aldri ble helt rene etter sotskader og lignende. Han kontaktet eksperter på området og ble opplært i et nytt konsept basert på vedlikehold og restaurering av slitt lær. Spesielt de to siste lagene i læret ble fokusert på, toppfarge og toppfinish. Det er disse som gir skinnet dets elegante uttrykk.

Rens av stoffmøbler med “vanskelige” stoffer er også utfordringer som vi liker.

Vårt mål i dag er å gjøre kunden god, slik at rommet deres alltid vil ha den luksusfølelsen som nye møbler gir.

Du finner flere aktuelle bilder på våre Facebook sider, eller på vår Instagram konto