Preloader image Preloader image

Møbel og TeppeserviceMøbelrens

Vi har laget en egen avdeling for våre rensetjenester. Sjekk ut våre nye websider: Møbel & Teppeservice

Stoffmøbler kommer i et stort utvalg fibertyper, farger og mønstre. De forskjellige fibertypene har fordeler og ulemper, noe som kan være nyttig å vurdere i forhold til hvilken bruk de skal ha, og rensemetoder og midler må velges i forhold til fibertype. Felles for alle stofftyper er at de trenger jevnlig rens og vedlikehold for å beholde utseendet, maksimere levetiden og for at du skal ha et sunt innemiljø.

Vår Møbel og Teppeservice avdeling er spesialisert på rens av alle typer møbler.IICRC logo
I tillegg til å ha over 20 års erfaring med alle aspekter av møbler og rens så er vi også det eneste firmaet i Norge som har gjennomgått IICRC sitt opplæringsprogram i England, avlagt eksamen og blitt sertifisert.

Ved at vi renser til IICRC sin høye internasjonale standard garanterer vi at vår møbelrens gir det beste resultat som er mulig å oppnå samtidig som det er trygt.

Vårt ansvar som profesjonelle renseteknikkere er å fjerne maksimal mengde smuss/skit/flekker uten å skade fibrene, forandre farge eller tekstur.

For mer informasjon om riktig vedlikehold og rens bestill vår gratis e-bok ved å sende en epost til service@skinnverkstedet.no med emne “Rense guide”.

Guiden lærer deg blant annet praktiske tips til rene stoffmøbler, skinnmøbler og tepper, feil du bør unngå, hvilken effekt møbler og tepper har for innemiljøet, kostbare misforståelser om rens, og 6 spørsmål du skal stille før du velger et rensefirma.

Møbel og Teppeservice utfører møbelrens i Bergen for private, bedrifter og hoteller.

Noen av våre mangeårige bedriftskunder inkluderer Hurtigruten (kunde i over 20 år), DNB, Rådhuset i Oslo, Statoil, BKK, Tine og Solstrand Hotell.
Vi kommer dit møblene er, enten til private hjem eller bedrifter, eller møblene kan leveres inn på vårt verksted på Hop.

For bedrifter utfører vi en uforpliktende befaring med evalurering og rapport, gratis testrens og skriftlig pristilbud.

Ta kontakt for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med dine rense behov på telefon 55 10 75 00 eller post@skinnverkstedet.no.

 

Møbelrens

Rens av sofa

Mange flytter fra stor enebolig til en lettstelt leilighet og de heldige utvalgte møblene som får lov å være med på flyttelasset, trenger gjerne kun en rens for å se god-som-ny ut. Noen ganger er det solbleking som gjør at møblene ser triste ut og det er ikke noe å gjøre med. Da må de trekkes om.  Se Omtrekking av møbler

Men er det skinnmøbler som har blitt solbleket kan vi farge de i vårt fargekammer