Preloader image Preloader image

Rens av møbler og tepper

Møbel og Teppeservice er en avdeling av Skinnverkstedet spesialisert på møbelrens og tepperens for private, bedrifter og hoteller i Bergen. Dyp kunnskap om skinn, stoff og tepper er essensielt for å kunne utføre en profesjonell rens. 20 års erfaring og kunnskap om alle aspekter av møbler, både innvendig og utvendig, gjør at vi kan levere et trygt resultat av høyeste kvalitet.

Våre renseteknikkere er spesialisert på rens og impregnering av:
• Skinnmøbler
• Stoffmøbler
• Tepper
• Flekkfjerning
• Tyggisfjerning
• Fjerning av lukt og flekker fra husdyr

Du kan leie en rensemaskin og utføre jobben selv, men rensing er mer krevende enn de fleste er klar over. Det krever inngående kunnskap, riktige maskiner og rensemiddler, i tillegg til at det er hardt arbeid. En riktig utført profesjonell rens vil gi et et helt annet resultat enn du vil kunne oppnå selv, gir et sunt og pent innemiljø, og kan i de fleste tilfeller alt i fra doble til tidoble levetiden til både møbler og tepper.

IICRC logoSkinnverkstedet er eneste firma i Norge som er sertfisert hos den internasjonale organisasjonen IICRC (Institute of Inspection Cleaning and Restoration Certification).

IICRC er en internasjonal organisasjon for kvalitets sikring og opplæring for møbel/tepperens og
skade/restaurerings bransjen. Sertifiseringen er et internasjonalt kjennetegn for riktig utført profesjonell rens. Våre renseteknikkere har gjennomgått IICRC sitt undervisningsprogram i England, bestått eksamen og jobbene blir utført i henhold til IICRC sine standarder for rens (S100 for tepper og S300 for møbler).

Ved å følge disse standardene kan vi garantere at vårt arbeid er av den høyeste mulige kvalitet. For mer informasjon se www.iicrc.org.

Vi har 100% fornøyd garanti. Er du ikke fornøyd med resultatet så får du pengene tilbake.

Ta kontakt idag for for å høre hvordan vi kan hjelpe deg med å få de reneste møbler og tepper på telefon 55 10 75 00 eller send en epost til post@skinnverkstedet.no