Preloader image Preloader image

Båtinteriør

Vi jobber med alt fra cruisebåter til småbåter. Yachter, seilbåter, redningsskøyter og ferger.

båt hurtigrute

Hurtigruten er en av våre store kunder hvor vi trekker om stoler, lugarsofaer, kapteinstoler og annet båtinteriør . Vi utfører også møbel og tepperens på de fleste skipene. Her ligger Trollfjord på verksted i Sverige.

 

båtinteriør

Hasteoppdrag
Vi har også muligheter for å rykke ut på kort varsel når det trengs, som denne Yachten som som lå i Bergen og trengte hjelp til rens av alle møblene. Her ble alt interiøret demontert og levert på vårt verksted. Der renset vi over samtlige deler,  stort og smått av rygger, seter og veggplater som var trukket i lyst stoff.

 

Skaipute halvt renset med Nirocleaner.

Innlevering til Skinnverksted i Bergen
Du kan komme inn til oss med puter og vi kan hjelpe deg med rens, omtrekk eller nytt skum, nytt glidelås, knapper eller hva det skal være.

 

Skaiputer blir ofte misfarget og får grønnskjær og sot som kan la seg fjerne med Nirocleaner. Dermed kan man gjerne spare seg for dyr omtrekking av båtputene som holder fint noen sesonger til.

båtinteriør

Amerikansk speedbåt Sea Ray Pachanga 32 trukket om i orginalfarger. Masse sømarbeid på en slik jobb som gjøres på møbeltapetserer-avdelingen.

Pachanga betyr “spenstig fest” på spansk og kom først på markedet i 1969.

Se flere bilder på våre Facebooksider

 

Klikk på logo for Hjem