Preloader image Preloader image

Symesterskapet

21 sep 2017, by Marianne Torsvik in blogg

Atter engang har vi symesterskap her på huset. Symesterskapet 2017 er nå inne i sin tredje sesong, og like populært. Hold deg oppdater på NRKs Facebookside

Håper denne gang at NRK velger å fortelle mer om den interessante historien til bygget, gamle Pedek fabrikken, eller Petersen & Dekke Tricotagefabrik som navnet kommer fra.

Symesterskapet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her finner du dyktige amatørsyere i landet til ny sesong av Symesterskapet. 10 deltakere skal kjempe med saks, stoff og symaskin. To kvalifiserte dommere vurderer i hver episode hvem som går videre, og hvem som må dra hjem.

Det morsomme er at forretninger som selger symaskiner opplever en enorm etterspørsel etter symaskiner. Folk som ikke har sydd på mange år, eller aldri har sydd før, også barn og unge, lar seg inspirere av serien.

Har du gått glipp av tidligere episoder av Symesterskapet kan du se det igjen på NRK

Symesterskapet 2017

Gjengen i symesterskapet

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi har masse skinnrester til kreative mennesker som liker å sy. Skinn kan brukes til så mye som f.eks vesker, såler til tovete tøffler, lapper på albu og knær, peispustere osv. Det er igrunn kun fantasien som setter grenser.

Vi har levert lær og skinn til Anno, som har blitt brukt til skinnpunger for penger, lærbøtter og skinn til den digre peispusteren på verkstedet hos smeden.

Liker du å sy dukker som Tilda har vi masse vatt til å stappe dukken med. Bare ta kontakt på post@skinnverkstedet.no så kan vi sende.