Preloader image Preloader image

Råd og Tips

17 feb 2014, by admin in forside

 

 

3 ting du må vite om skinn og hva du IKKE må gjøre med skinnmøbler:

  1.  IKKE bruk Microfiberklut. Ja, det blir rent men akkurat som huden på hendene dine, tørker det ut.
  2. IKKE smør sofa inn med grønnsåpe, vaselin eller hvilket kjerring råd og tips du nå har hørt. Kanskje det virket bra i gamle dager, men garvemetoden i dag har endret seg og skinnet vil ikke tåle det.
  3. IKKE dropp vedlikeholdet. Dersom sofaen din er hvit, vet du hva jeg snakker om. Det samme gjelder også svarte eller mørke skinnsofaer selv om man ikke ser skitt så godt her.

 


 

Gode råd og tips til bil

3 ting du må vite om skinn

Rens av skinnseter i bil

Når en bil er helt ny er det lurt å behandle skinnsetene før bruk. Det samme gjelder møbler i hjemmet. Det kaller vi forebyggende vedlikehold.

Støvsug regelmessig for å fjerne løs smuss som sand, smuler o.l.  Spiser du en bolle i bilen feks, blir smuler fra den -etter en stund- steinharde og vil ligge å gnage på tråder i sømmene.

Vårt beste tips er å ha en pakke Leather wipes liggende i bilen, da er det super enkelt å rengjøre de mest utsatte steder ca 1 gang i månden eller ved behov. Lett å dra frem når man sitter feks i fergekø og venter.

Deretter impregneres setene ca 2-4 ganger pr. år etter rengjøring.

 

 

 


Rens møblene dine!

Skitten stol før rensMøblene dine er skitnere enn du tror!

Spar penger, samt ha et godt innemiljø med riktig rens. Dette er virkelig godt råd og tips!

Det er lite kunnskap om at møbler har behov for jevnlig rens.
Selv om møblene ser helt ok ut, så fylles fibrene opp med fett, svette, støv, midd, mugg eller annen smuss som alle er med på bryte ned fibrene. Løse partikler trenger inn og virker som sandpaper som sliper ned fibrene hver gang noen sitter i møbelet. Et korrekt vedlikehold vil forhindre slitasje, dermed holder møbler og tepper seg pene og presentable i mange mange mange år.

 

 

Ren stol etter rensDet er også helt utrolig hvor pent det kan bli bare med rens. Mange ganger tror våre kunder at her er det kun omtrekk som duger, men med våre kraftige rensemaskiner og fantastiske rensemidler får vi det utroligste til.

Microfiber, ullstoff, kunstfiber, skinn, you name it. Vi renser det.

Sjekk ut møbelrense siden vår